Omladinskih brigada 86g West 65, Beograd, Srbija
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

odela po meri millimeter

Savršeno krojeno odelo čini ljude u očima drugih sposobnijim i relevantnijim za sve aktivnosti kojima se bave.

Odelo koje kreirate zajedno sa našim stručnim timom u Millimeteru treba da odiše vašim stilom, ali vam pomaže i da ga neprekidno nadograđujete: u ponudi je bezbroj detalja koji utiču da vaša autentičnost dobije pravi izraz. Od dizajna džepova, postave, dugmadi, kragne, revera, naramenica – do načina kopčanja, sve to odslikava perfekciju utiska koji želite da izazovete i daje oslonac vašoj energiji.

Raspolažemo izborom od preko 2000 različitih materijala. Svaki od tih materijala i ponuđenih krojeva daje mogućnost da vaš stil i elegancija budu istaknuti bez mnogo napora. Odela od 100% vune podrazumevaju vrhunsku vunu, od super 120s do 180s, zatim mešavinu pamuka, lana, svile i kašmira, kao i 100% kašmir. Konstrukcija koja podržava oblik odela je podjednako važna: lepljeno platno, half canvas ili full canvas, ništa se ne prepušta slučaju.

Osim prirodnih, lakih i udobnih materijala koji su sami po sebi sofisticirani, tehnologija izrade je ono što ističe naš pristup kreiranju odela: inovativne metode šivenja na najsavremenijim mašinama, uz najfiiniju veštu ručnu doradu po potrebi, nezaobilazni su koraci do savršenog odela krojenog prema vašim zahtevima i potrebama.

Odela kreirana kod nas učiniće da zračite samopouzdanjem uz nenametljivu ležernost. Ova dobitna kombinacija obogaćuje komunikaciju na svakom mestu, u svakoj prilici, a počinje kontaktom sa našim timom koji je snažan oslonac vašim izborima. Dobrodošli u Millimeter, mesto gde forma slavi suštinu.

Cena odela: od 47.290 dinara pa naviše
Rok izrade: od 5 do 6 nedelja

galerija