Omladinskih brigada 86g West 65, Beograd, Srbija
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

millimeter casual

U Millimetru Vas podstičemo na izbor u skladu sa željenim stilom, bojama i trendovima. Business, sportski stil ili smart casual – zavisi od prilike i raspoloženja.

Casual

Neformalni stil rođen je u Evropi pre više od pola veka, upravo da biste Vi danas postavljali sopstvene parametre udobnosti. Biti obučen casual znači: ležerno, udobno i moderno, od vrhunskih materijala – i krojeno u Millimetar!

U Millimetru Vas podstičemo na izbor u skladu sa željenim stilom, bojama i trendovima. Business, sportski stil ili smart casual – zavisi od prilike i raspoloženja. Poklanjamo podjednaku pažnju svakom detalju: birate vez po želji, izgled i boju dugmadi, veličinu i broj džepova, a vrhunski majstori šivenja u sinergiji sa blagodetima najsavremenije tehnologije, čine da svaki detalj bude besprekorno ukomponovan.

Džemperi

Univerzalni odevni predmeti za više sezona, posebno su zahtevni po pitanju materijala od kojih su izrađeni.

Millimetar po vašoj želji kreira različite modele od extra fine merino vune, kao i od kombinacije vune i kašmira, pamuka i kašmira. Možete odabrati i 100% kašmir, kao i miks najfinije svile sa kašmirom. Bilo da se odlučite za polurolku, rolku, džemper sa okruglim ili V izrezom, delimičnim ili potpunim zakopčavanjem, dugmad ili ziper celom dužinom, najfiniji prirodni materijali doprineće načinu na koji džemper prati liniju vašeg tela.

Cena: 19.990 +

Pantalone, farmerke (chino) i bermude

U casual stilu nude čitav spektar opcija: regural fit, slim fit – ili urbani kargo look koji podrazumeva širi kroj sa velikim džepovima. Millimetar ne prepušta slučaju ni jedan segment dizajna: od izbora pojasa i gajki – ili učkura u pojasu – do dodatnih džepova i zatezača. Insistiramo na kvalitetu tkanina: pamuk, svila, lan, vuna – ili kombinaciju ovih materijala. Svi modeli krojeni u Millimetru su estetski usaglašeni i čine krajnji utisak delikatnim i sofisticiranim.

Cena: 9900rsd+

Polo majice

Duguju svoj nastanak sportistima visoke klase: stvorene su upravo prema zahtevima udobnosti i praktičnosti ljubitelja tenisa, golfa i polo igrača. Kragna je specijalno dizajnirana da se ne pomera, a štiti vrat od sunca, dok je sama tkanina osmišljena tako da tkanje obezbeđuje prozračnost i lakoću pokreta. Piquet i jersey su materijali tipični za polo majice, ali možete izabrati i pamuk i svilu, kao i sve ostale kombinacije vrhunskih materijala kojima Millimetar raspolaže. Polo majice po Vašoj želji mogu biti i dugih i kratkih rukava, sa dugmadima ili bez – a zip zatvaranje je popularna opcija koju rado predlažemo.

Cena: 16.000 +

Prolećne / kišne jakne

Prolećne ili kišne vodootporne jakne za odrasle doživljavaju preporod. Postoji jasna potreba da jakne budu skrojene udobno, komotno i moderno i to od novih, pouzdanih i nepropusnih materijala.

Vodootporne prolećne / kišne jakne u Millimetru radimo po vašoj zamisli – sa 4 ili 5 dugmića, ili cele na zip, uključujući i zip detalje na rukavima. Oblik, broj džepova, kao i veličinu kreiramo prema Vašim potrebama. Visokofunkcionalne jakne za šetnju,
rekreaciju ili odlazak na posao – za kišno i vetrovito vreme kreiramo do najmanjeg detalja, kao i ostale predmete iz naše ponude. U Millimetar!

Cena : 45.990 +

galerija