MILLIMETER KOŠULJE

MADE TO MEASURE

Millimeter “košulja po meri” je za kratko vreme postala simbol kvalitetne izrade, vrhunske udobnosti i personalizovanog stila. Svaka Millimeter košulja je urađena od najkvalitetnijih prirodnih materijala renomiranih svetskih proizvođača tkanina, pažljivo krojena i precizno šivena a ono što je najbitnije, ona je urađena po Vašoj meri.

Naši krojači i šivači iza sebe imaju višedecenijsko iskustvo u izradi pojedinačnih i serijskih košulja. Šivena na mašinama poslednje generacije u strogo kontrolisanim uslovima, možemo reći da je svaka naša košulja priča za sebe i predstavlja jedno malo zanatsko umetničko delo.
Kent, mandarinska ili zasečena kragna, francuska ili zaobljeno sečena manžetna, vez u ćirilici ili latinici, su samo neke od opcija koje su vam dostupne, a naši stručni savetnici će Vas voditi kroz kompletan proces do Vaše košulje šivene po meri.
Našim klijentima su dostupni materijali visikokvalitetnih italijanskih proizvođača Albini, Monti i Canclini, švajcarskog Getzner i holandskog Total.