Omladinskih brigada 86g West 65, Beograd, Srbija

košulje po meri millimeter

Millimeter košulje po meri su za kratko vreme postali simbol kvalitetne izrade, vrhunske udobnosti i personalizovanog stila. 

Svaka Millimeter košulja je urađena od najkvalitetnijih prirodnih materijala renomiranih svetskih proizvođača tkanina, pažljivo krojena i precizno šivena a ono što je najbitnije, ona je urađena po Vašoj meri.

Naši krojači i šivači iza sebe imaju višedecenijsko iskustvo u izradi personalizovanih košulja po meri. Šivene na mašinama poslednje generacije u strogo kontrolisanim uslovima, možemo reći da je svaka naša košulja po meri priča za sebe i predstavlja jedno malo zanatsko umetničko delo.

Kent, mandarinska ili zasečena kragna, francuska ili zaobljeno sečena manžetna, vez u ćirilici ili latinici, su samo neke od opcija koje su vam dostupne, a naši stručni savetnici će Vas voditi kroz kompletan proces do Vaše savršene kosulje po meri.

Našim klijentima su dostupni materijali visikokvalitetnih italijanskih proizvođača Albini, Monti i Canclini, švajcarskog Getzner i holandskog Total.

Nakon svega gore navedenog, naše zadovoljstvo je da kažemo da je 2021. godine Millimeter Clothing u svoj asortiman konačno uvrstio i ženske košulje po meri.

Dugo smo analizirali potrebe tržišta, sopstvenu viziju i ideju za inovacijom, i odluka je pala na komad odeće koji će zauvek biti neophodan i u trendu, i koji je zasigurno reprezent stila svakog pojedinca.

Izbor boja, dezena i materijala je, kao i kod muških košulja, ali i svih ostalih proizvoda rađenih po meri, gotovo nepregledan, pa vam je na raspolaganju paleta najfinijih materijala renomiranih svetskih proizvođača.

Cena košulja: od 9.000 dinara pa naviše
Rok izrade: od 5 radnih dana

galerija