Omladinskih brigada 86g West 65, Beograd, Srbija
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

košulje po meri millimeter

Millimeter košulje po meri su za kratko vreme postali simbol kvalitetne izrade, vrhunske udobnosti i personalizovanog stila. 

Svaka Millimeter košulja je urađena od najkvalitetnijih prirodnih materijala renomiranih svetskih proizvođača tkanina, pažljivo krojena i precizno šivena a ono što je najbitnije, ona je urađena po Vašoj meri.

Naši krojači i šivači iza sebe imaju višedecenijsko iskustvo u izradi personalizovanih košulja po meri. Šivene na mašinama poslednje generacije u strogo kontrolisanim uslovima, možemo reći da je svaka naša košulja po meri priča za sebe i predstavlja jedno malo zanatsko umetničko delo.

Kent, mandarinska ili zasečena kragna, francuska ili zaobljeno sečena manžetna, vez u ćirilici ili latinici, su samo neke od opcija koje su vam dostupne, a naši stručni savetnici će Vas voditi kroz kompletan proces do Vaše savršene kosulje po meri.

Našim klijentima su dostupni materijali visikokvalitetnih italijanskih proizvođača Albini, Monti i Canclini, švajcarskog Getzner i holandskog Total.

Nakon svega gore navedenog, naše zadovoljstvo je da kažemo da je 2021. godine Millimeter Clothing u svoj asortiman konačno uvrstio i ženske košulje po meri.

Dugo smo analizirali potrebe tržišta, sopstvenu viziju i ideju za inovacijom, i odluka je pala na komad odeće koji će zauvek biti neophodan i u trendu, i koji je zasigurno reprezent stila svakog pojedinca.

Izbor boja, dezena i materijala je, kao i kod muških košulja, ali i svih ostalih proizvoda rađenih po meri, gotovo nepregledan, pa vam je na raspolaganju paleta najfinijih materijala renomiranih svetskih proizvođača.

Cena košulja: od 9.000 dinara pa naviše
Rok izrade: od 5 radnih dana

galerija