Omladinskih brigada 86g West 65, Beograd, Srbija
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

millimeter aksesoari

(kravate, leptir mašne, džepne maramice, ukrasna dugmad i novčanici)

Aksesoari personalizuju Vaš stil, zato Millimetar ima bogat i raznovrstan izbor dopune odevnim predmetima.

Aksesoari kao modni detalji, podležu mudroj opasci da su “i anđeo i đavo u detaljima”. Postoji misteriozni element skriven u porukama koje detalji, ma kako diskretni, neizbežno šalju okolini, i svedoče o Vašem ukusu I stilu.

Kravate, leptir mašne, džepne maramice, ukrasna dugmad i novčanici

izraz su Vaše autentičnosti. Aksesoari personalizuju Vaš stil, zato Millimetar ima bogat i raznovrstan izbor dopune odevnim predmetima. Možete upotpuniti svoj vizuelni utisak i monogramom; Vaši inicijali kao vez na kravati ili manžetnama stvar su prestiža. Boju konca, dizajn slova i mesto na koje se inicijali apliciraju pažljivo planiramo zajedno u milimetar!

Kravate

Svilene, vunene, lanene ili od mikrofila – kravate mogu biti šivene u Beogradu, ili u Italiji. Širina, dužina, boja i tekstura kravate stvar su izbora – a u našoj ponudi su i kravate 7 fold, kao i kravate sa veženim inicijalima.

Leptir mašne, džepne maramice

Leptir mašna stavlja se u posebnim prilikama – ali ukoliko leptir mašnu nosite kao svakodnevni detalj, dajete joj posebno značenje. Stilski upečatljiva, leptir mašna neobičnog, zanimljivog dezena i boje potencira maštovitu ležernost ako se nosi samo uz košulju. Svečano odelo, s druge strane, tek uz leptir mašnu ostvaruje konačan željeni utisak. Varijacije koje Millimetar predlaže su brojne i obuhvataju kako leptir mašne, tako i džepne maramice i ukrasnu dugmad. Materijali za leptir mašne, maramice i ukrasnu dugmad su delikatni i sofisticirani – oni istovremeno prate i podržavaju željenu formu dok savršeno prijanjaju uz okovratnik i džep sakoa ili košulje.

Novčanici

Novčanik je delikatan aksesoar – to je intimni, lični predmet, privilegovani privatni prostor, uvek uz Vas. Zato mu pridajemo poseban značaj. Novčanik podržava vašu osobenost i odražava istovremeno i ležernost i galantnost. Jer, novčanik je, od svih ličnih predmeta – najličniji, pa mu u Millimetru pridajemo značaj koji zaslužuje.

To podrazumeva najkvalitetniju prirodnu kožu od koje će biti skrojen, preciznu veličinu, dizajn i boju. Millimetar kreira novčanike u saradnji sa partnerskom firmom Brox. Eksluzivni materijal i kompaktan oblik koji prijanja uz Vašu ruku čini ovaj važan aksesoar obeležjem Vašeg prosperiteta.

galerija